Födelsedag ☆ Redan 22?!

 
Jag fyller 22 år idag. Fast i Sverige så kanske jag ser ut som 19 och i Japan kanske jag ser ut som 26, men 22 är jag nu! Mina kompisar fixade en överraskningsfest och jag som tänkte att ingen kanske skulle komma ihåg att det är min födelsedag så var såklart jätteglad! ♡
 
 
De hade fixat tårta och allt och smällare med konfetti i och Kawashima-san hade en t-shirt på sig där man kan tro att det står "Omedetou", alltså grattis men det står "Odemetou" vilket inte betyder något alls! hehe
 
 
Jag fick även en massa fina presenter!! Bland annat ett portätt av en tjej som håller på att bli manga-ka och en bok av Akki, som hon själv givit ut nyligen! Fick blommor och handkräm och så av Sarasa-san! Jätteglad! Kunde inte önskat en bättre födelsedag! :D
 
Tack!!

Konbini Haul ☆ Testar glass & sakura latte

 
Jag ville testa lite olika saker med vår- och sakura-tema som jag hittade i en konbini, så gjorde en video av det! Jag har ännu inte sett sakuran i år men ska gå på hanami den 3 april så då tänkte jag både fota och filma till bloggen och YouTube!

Första veckan!

 
De första dagarna spenderade jag mest hemma och fixade rummet och gick till shopping-centren i närheten för att införskaffa nödvändigheter, men detta inlägg börjar från den kvällen då min väska kom helt enkelt!

Det bor typ fyra svenskar i huset nu, mig inräknad! Bland annat tjejen på bilden ovan! :D Det känns lite konstigt att jag kan prata svenska nästan varje dag nu fast jag är i Japan, men jag klagar inte!
 
 
Jag spenderade en heldag med min vän Tae, men mitt mobil-batteri tog slut under dagen så har inga bilder alls förutom den här fina på mig och den här sjukt söta marshmallow-hunden! Tae ville köpa en hund så vi gick till en djuraffär för att kolla på valpar och de hade tre söta vuxna hundar som sprang fria i djuraffären. De hade även ugglor, katter, kaniner ... och en häst och en get! Jag lovar jag har bara ingen bild på dem haha! Kolla själv! Den ligger i Ebisu och heter Zoo.
 
 
Den svenska tjejen, Basma heter hon förresten skulle åka hem till sverige under ungefär 9-10 dagar så vi höll ett litet mini okonomi-yaki party i söndags!
 
 
I går var jag i skolan för första gången och jag hittade otroligt nog dit utan att tappa bort mig! Campuset är verkligen hur fint som helst. Kan ta fler kort till ett annat inlägg i framtiden. Jag var där för att ta ett placeringstest i engelska och idag så skall jag ta ett i japanska! Ser i alla fall fram emot att få gå här! :D
 
 
I går kväll så kom Tae över med en hyrbil så vi åkte till en billig mataffär så jag köpte på mig en massa billigt kött jag ska frysa in i portioner och lite grönsaker och så. Nästan hela gamla gänget var vi i alla fall :) Det var kul att träffas allihop igen!
 
Jag kommer att försöka uppdater mer i "real-tid" och inte veckovis i framtiden, men det blev lite så den här gången! En bra första vecka i Japan i alla fall!