Sammanfattning av maj!

 
På något sätt så lyckades hela maj springa förbi utan att jag bloggade nästan en enda gång. Eller jo bara en gång plus det här inlägget! Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för det händer ju rätt mycket på en månad!

Jag har fått rätt så många nya vänner i skolan och mina lektioner är faktiskt helt okej! Den här terminen så studerar jag bland annat kommunikation, musik, teater och matematik. Och japanska så klart! Det är rätt mycket arbete så jag känner sällan mig helt fri eller hur man ska säga, men jag ligger i alla fall inte efter så det är ju bra.
 
 
Vår brittiske vän Stuart åker hem idag så vi höll en fest för honom för någon dag sedan. Vi höll ett tinder-party för honom för att han skulle kunna hitta en brud, gifta sig och få ett visum så han skulle kunna stanna längre. Det slutade med att han valde den vackra kvinnan i brudklänningen, som ni ser i grupp-bilden! hohoh. Det är i en man i en klänning om man inte såg det. Mycket vacker. Jag provade också brudklänningen, var tvungen att ta chansen för har alltid viljat prova en "prinsessklänning"!

Min kompis Tae som precis skaffat hund kom på besök också! Det är en Toy Poodle vad det nu är på svenska, men hur söt som helst var den. Så avundsjuk.
 
 
Och så har jag vart ute och ätit lite också. hihi. I går så var jag med två kompisar från en av mina japaskklasser och åt ramen i Takadanobaba. För några dagar sedan så var jag i Machida med två kompisar från mitt share house.

Jag har vart väldigt upptagen den här månaden med skolan. Jag har verkligen velat göra mer videor och blogga men det har inte funnits så mycket tid för det. Den lediga tiden har jag använt till att vara med mina kompisar, men jag ska göra mitt bästa för att komma igång ordentligt med både bloggen och YouTube igen. Vill egentligen berätta mer om skolan och så. Kanske kan göra det i mitt nästa inlägg.
 

Hitachi Seaside Park i Ibaraki

 
Förra veckan hyrde vi två bilar och åkte iväg till en jättestor park som ligger i Ibaraki. Hitachi Seaside Park heter den. Om jag minns rätt så åkte vi i ungefär två timmar, från Shin-Yurigaoka till parken, så den ligger en bit från Tokyo men det var lätt värt bilfärden! Speciellt när Japan har så fina rastplatser, just saying!

Om ni skulle vara intresserade av parken så kan ni alltid kolla in deras hemsida!
 
 
Parken är stor och beronde på säsongen så finns det olika saker och växter att se! När vi var där så växte det ett stort fält med rapsblommor!
 
 
Det var oväntat roligt att ha en photoshoot med det som bakgrund men jag tycker att bilderna blev riktigt fina alltså! Jag vet att det är något med min blogg som klipper av bilderna i vänstra ytterkanten! Är medveten om detta men inte lyckats fixa det än :(
 
 
I alla fall, det som är huvudattraktionen vid just denna tiden på året är detta fält med Prins Gustavs Öga. Små små blå blommor i mängder! På en klar dag som den vi besökte parken på så smälter de blå kullarna in i horisonten vilket jag tycker är väldigt vackert men också lite förvirrande när man kollar på håll! hehe.
 
 
Den sista blomman som vi såg i mängder var tulpaner! Jag har aldrig sett så många olika sorters tulpaner på samma plats i hela mitt liv!!
 

Eftersom parken stänger redan vid fem så hann vi inte äta middag i parken utan fick åka en bit till en restaurang.
Det blev tyvärr inga kort på maten, utan bara en massa på oss själva .... (?) haha.
 
 
Det blev även en vlogg från dagen så den får ni gärna kolla om ni har lust! Jag kände att jag borde ha filmat lite mer mot slutet men har ändå blivit lite bättre på det där med att vlogga än vad jag var när jag började ... kanske ...
 
Vi ses!!