japaner testar TURKISK PEPPAR 世界一まずい飴

 
Det här var ett tag sedan, men när Basma kom hem från Sverige så hade hon med sig en massa påsk-godis OCH Turkisk Peppar! Så jag tog chansen och filmade rekationerna av de offer som vågade sig på att smaka vårt kära saltlakrits! Jag har inte haft tid tills nu att sätta ihop videon, men här är den!!
 
 
Jag har inte gjort någon video på väldigt länge nu, men här kommer en i alla fall! Har ju en iPhone nu igen så kameran är mycket bättre än på min samsung så hoppas det kan bli bättre kvalitet från och med nu. Denna video är fortfarande filmad med min samsung men nästa video då ska ni allt få se hehe!

Hana Yori Dango, Harajuku & Shibuya!

 
Min dag började i loungen där jag till min förvåning upptäckte att de sände sista avsnittet av Hana Yori Dango! Satt som fastklistrad framför TV:n som om det var första gången jag såg serien! haha...  bara det att jag redan kunde en del av replikerna utantill. Pinsamt nog.
 
Jag ville gå till Apple affären i Shibya för att fråga lite om min trasiga iPhone så frågade Basma om hon ville följa med! Det slutade med att Zu också hängde på!
 
 
Först åkte vi till Harajuku och gick ner längst den kända Takeshita-Doori. Jag blir lika fascinerad varje gång och tar kort på precis allt haha!
 
 
I en food court så visade det sig att en grupp som jag aldrig hört talas om hade en spelning, men snygga var dem så stod och kollade en stund Haha 😅 Zu skulle dit för att träffa någon han känner men det var ju en kul upplevelse, har nämligen aldrig sett en japansk idolgrupp live förut!
 
Efter det gick vi och letade efter någonstans att äta. På vägen dit finner vi en papperskorg full med paraplyer ...? Kan någon förklara detta för mig? Only in Japan eller vad?
 
 
Eftersom Basma är vegan så blev det en vegansk restaurang med bland annat veggoburgare och soja-milkshakes! Det var verkligen supergott!
 
 
Efter maten lämnade Zu oss och jag och Basma gick vidare för att kolla runt lite på H&M och Forever21.
 
Vad är det med Sverige och Japan och hur plaggen släpps helt olika tider?! Det som precis kommit ut i butikerna i Sverige är redan på rea i Japan!! Här är min tröja jag köpte, som precis kom ut i Sverige innan jag åkte... på rea i Japan?! Förra gången jag åkte hem så upptäckte jag att en kjol och en annan topp jag köpt för ¥100 styck på super-super rea i Tokyo fortfarande såldes för fullpris i Borås liksom ....Så det är inte bra en tillfällighet detta...
 
Men kul dag!! 😆

Long time no see!

 
 
Sedan vi sågs senast har jag lyckats tappa min nyinskaffade iPhone i toaletten, gått på party och åkt rutchkana!
 
Vi hade en så kallad välkomstfest i huset i veckan som vi har kanske två gånger om året så att både nyinflyttade och de som bor där sedan innan ska kunna lära känna alla. Eftersom Basma fyller år dagen därpå så höll vi ett överraskningsparty för henne! Men inte vilket sådant som helst. Dagen efter Basma så fyller en annan kille år så vi tänkte att vi skulle lura henne att vi glömt hennes födelsedag genom att överraska honom i förväg! Efter hans överraskning och plåtning så körde vi igång med överraskningsparty #2! Haha.
 
 
Igår så gick jag och Basma även på en nattpromenad! Vi gick ganska långt och hittade en lekplats som vi stannade och lekte lite på. Vi besökte också två olika konbinis inom loppet av säkert mindre än 30 minuter. Japp japp.
 
Häromdagen lyckades jag även tappa min nya iPhone 6s i toaletten (hade den i bakfickan!!!) Den klarade sig nästan helt men volymknappen som man höjer volymen med är funkar bara lite då och då och volymen höjer sig självt från ingenstans så ska ta den till Apple shoppen och få det fixat när jag fått mitt CSN. Som tur valde jag försäkrning i mitt abonnemang... trodde bara inte jag skulle behöva använda den!! 
 
Jag vet att jag inte uppdaterat på ett tag, ber om ursäkt för detta! Har även inte kunnat göra några YouTube videor. Solen går ner så tidigt så när jag slutat skolan har solen redan gått ner och har inget bra ljus att filma i... vi får se hur jag löser detta! Kanske om jag designerar en dag till att filma under helgen eller nåt! Vi får väl se men på nåt sätt så ska det väl lösa sig!
 
Hejhej!