Halloween Party!

 
I Söndags hade vi ett Halloween party i huset, precis som förra året!
 
 
 Älskar de här små festerna, det finns alltid en massa god mat, roliga lekar och tävlingar och för det mesta så kommer det lite vänner utifrån också så man kan träffa lite nytt folk! Vi hade till exempel en tävling där man skulle plocka upp så många m&m's som möjligt på 10 sekunder med ätpinnar! Skitsvårt men skitkul!
 
Tänkte skriva lite om vad jag klädde ut mig till i mitt nästa inlägg!
 
Hur har eller ska du fira halloween? ☆

Jättepudding & Födelsedagsfirande

 
Idag är det Kawashima-san födelsedag. Han är min pojkväns bästa vän och är bland de första och bästa vännerna jag fick när jag kom hit till Japan. Fortsätt läsa för att se hur vi firade hans födelsedag!
 
 
Vi satte upp bilder av honom på fönstret, och vi fixade en massa tallrikar med grädde på! Nån som kan gissa vad grädden var till för? hehe
 
 
Hela grejen var hur sjukt kul som helst. Kawashima-san hade spionerat på oss när vi planerade så ha visste att vi skulle komma och knacka på, så han var förbered helt enkelt! Ingen orkar nog läsa allt om jag ska förklara hela händelsen i ord så om ni vill får ni gärna kolla in den här videon om hur det hela utspelade sig.

Kawashima-sans flickvän är illustratör, hon är verkligen hur duktig som helst på allt som har med konst att göra, så hon fixade och dekorerade födelsedagstårtan! Den var nästan för fin för att ätas.
 


Sen var det ju jättepuddingen också. Jag vet inte riktigt vems idé det var eller hur de kom på det, men de hade i alla fall bestämt sig för att göra en jättepudding i en hink. Och jag menar, varför inte liksom! Man klagar ju inte precis.
 
Här kommer en till video, om ni skulle vilja se hur de gjorde jättepuddingen, haha! Och som vanligt är det Kenta som satt ihop dessa!

 

Redan den fjärde November är det Kentas födelsedag så vi har redan börjat förbereda för den nu också!
Hur brukar du fira din födelsedagar?:D

Shinyuri Marché しんゆりマルシェ

 
Idag så hade vi vårt 30 minutersuppträdande på Shinyuri Marché. Det gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde, jag glömde inte nägra danssteg för en gångs skull och jag tycker vi allihop gjorde riktigt bra ifrån oss idag!
 
 
 Vi hade två uppträdanden. Först på en stor lastbilsscen. Konstigt nog var jag inte alls nervös. Hehe. Först så började showen med komedinummer och i slutet så dansade vi till tre olika låtar, en av dem var Michael Jackson's Thriller, lite Halloween-tema, för är ju snart Halloween!

 
 I slutet så ställde vi upp oss på rad och visade alla vad vi hade skrivit på våra skjortor!

Om nån undrar vad Shin-Yuri Marché är förresten, så är det som en jättestor marknad i Shin-yurigaoka, med olika stånd och uppträdanden och sånt. Mycket mat! :D
 
 
 Nästa uppträdande var på en jätteliten scen. Först trodde vi att vi inte skulle kunna göra dansen, men det gick bra ändå.
 
Intressant dag! Är helt slutkörd nu, men det var verkligen hur kul som helst! Som avslut slänger jag in en (rätt lång) video, av nästan hela föreställningen! Om man inte fattar japanska vet jag inte hur kul det är o kolla på den, men dansdelen börjar runt 17:30, den kan ni ju alltid kolla på om ni vill!:)