Hana Yori Dango 花より男子

 
Hana Yori Dango. Tsukushi Makino är en vanlig medelklasstjej som valt att gå på Eitoku-gakuen, en prestigefullt gymnasieskola för de rika i överklassen. Hennes plan är att gå ut gymnasiet utan så mycket problem som möjligt. Men hennes plan går i bitar då hon råkar blanda sig in med F4. De är ett gäng på fyra killar som styr skolan, genom att ha mutat alla lärarna, så kan de i princip göra vad de vill. De som gör något för att uppröra F4 får en krigsförklarig i form av en röd lapp i sitt skåp och får hela skolan vänd mot sig. De blir sedan mobbade och trakasserade både verbalt och fysiskt, tills de självmant lämnar skolan. Domyouji Tsukasa, gängets ledare bestämmer sig för att få Makino att lämna skolan till varje pris.

 
På utsidan är Tsukasa kall, korkad, våldsam och verkar inte tänka på någon annan än sig själv och hålla skolan under styr, men vad som gömmer sig under den kalla fasaden är någon helt annan.

Makino är den som står upp för sig själv och sina vänner, och ger inte upp vad för situation hon än hamnar i.
 
Hana Yori Dango är ett drama baserat på mangan med samma namn, som innehåller lite av allt. Kärlek, vänskap och livets olika svårigheter man genomgår som ungdom. HYD är verkligen det drama jag rekommenderar alla att se först, för jag känner inte en enda av de jag rekommenderat dramat till eller de som dessa personer vidarerekommenderat till som inte har tyckt om HYD.
 
Ge det första avsnittet en chanss och jag lovar du kommer att vara fast!