Middag med vänner

 
Jag är fortfarande lika upptagen som vanligt haha, men igår på kvällen när jag kom hem från skolan och sju timmars dagisjobb med skrikande barn, så satt ett par hungriga vänner och slöade i loungen så vi gick till ett köpcenter vid stationen för att äta middag. Det är sånna här små saker som gör vardagen bättre liksom... även om det tar upp läxtiden. Hehe
 
Jag vill bara be om ursäkt för vad som har hänt med min drama-fredagskategori också. Egentligen var det meningen att det skulle komma ett nytt drama varje fredag, men just nu är det typ omöjligt för mig med jobb, skola och läxor .. och lite vänner och pojkvän och hjärndödslapptid (det där ordet kom jag på nu), så om någon skulle sakna det jättemycket så ber jag om ursäkt för det!!
 
Ha en trevlig morgon, kväll, eller dag!!

Mina dyraste & billigaste ☆ TAG

 

Blev taggad på YouTube för första gången, av Yumi, att göra "Mina billigaste och dyraste". Som ni vet är jag fattig så jag äger inte så mycket dyrt, men det var första gången jag blev taggad, så vill göra videon ändå.
 
Egentligen är inte detta precis min genre, och jag kommer fortsätta att fokusera på vloggar och Japan-faktavideos och så vidare.. Oroa er inte!
 

Så mycket att göra!

 
Jag började skolan för ungefär två veckor sedan, och den här veckan började jag också jobba på Restaurang Stockholm, som faktiskt, trotts att jag hade panik över hur det skulle gå innan jag började, så visade det sig gå mycket bättre än jag trott. Min skola håller inte direkt tillbaka med läxorna och de dagar jag jobbar slutar jag ofta efter 23.00 och kommer hem runt halv ett på natten. Men jag måste.
 
Jag måste ju ha pengar, till mat och hyra och tågkort och mobilräkning... det är inte lätt att vara "vuxen".
 
Sedan jag började på Stockholm har jag fått en bild av mig (och deras semlor) upplagd på deras Facebook-sida för att göra reklam om att de erbjuder semlor nu. Blev verkligen jätteglad över det!!:D
 
På en del lektioner så måste jag sitta och kladda i mitt block (och ta lite anteckningar), för annars så faller huvudet seriöst till sidan sig själv. Jag vet inte om det är för att jag sover för lite, för att lektionerna är så jäkla tråkiga eller om det är för att jag inte ätit nån fruktost.. och de flesta lärarna tillåter inte att man äter på lektionerna heller.
 
Samtidigt som jag såklart kommer fortsätta att göra mitt bästa och hålla på och arbeta och plugga och hålla på och så vidare och så vidare, så känner jag mig redan trött! Och har lite panik också. Att det aldrig kommer ta slut liksom, att det inte alls är så här jag vill leva. Det är inte jobbet för där trivs jag jättejättebra, alla är så snälla och jag tror jag snart kan lära mig mina uppgifter och så ... men det är just skolan. Ibland så tänker jag att jag bara ska skita i att göra mitt bästa hela tiden för det här är inte den skolan jag vill gå på egentligen och så vidare, men jag måste helt enkelt fortsätta göra mitt bästa tills jag lyckas komma in på en annan skola, eller helst just DEN skolan jag vill gå på!
 
 
Sen tänkte jag berätta lite om vad jag gjorde idag...!
 
 
Idag så "jobbade" jag också. De ska öppna ett nytt Oak House hus i Sagamihara som ligger precis vid Aoyama Gakuin (ett universitet), och de vill göra som en rundvandtring på hemsidan om området runtomkring huset, så jag och Kenta åkte först dit i bil med managern för vårt hus, Arai-san, och Kanaizumi-san, som ni kanske hört talas om tidigare här på bloggen, väl i området så tog vi bilder vid universitetet, kaféer, biblioteket o.s.v. Sen så skulle de andra iväg på något möte så Kenta och jag fick fortsätta på egen hand. Vår uppgift var att ta kort på intressanta platser i närmta "större stad", Machida. Så vi fick en dejt med allt betalt liksom, bara vi fotade allt vi gjorde!

 
Imorgon är det söndag, fast jag jobbar igen, på Stockholm!!
 
Har du också mycket att göra det senaste? Eller har du tagit det lugnt?
頑張り続きましょう!
Josefin