Svarar på kommentarer!

 
I min senaste video på YouTube så svarade jag på kommentarer jag fått på kanalen. Alltså kommentarer som var formulerade som frågor då. Eftersom jag fortfarande är en liten YouTuber, (för närvarande har jag inte mer än 273 prenumeranter) så fick jag samla ihop kommentarer från hela på min tid på YouTube, men det var ändå en riktigt rolig video att filma och redigera!
 
Det är så roligt för jag hade 273 prenumeranter för kanske två-tre veckor sedan och helt plötsligt bestämde sig 5 stycken att min kanal inte var värd deras tid och antalet gick ned till 268. Men nu är vi återigen tillbaka på 273! Yay! Snälla avprenumerera inte haha! Det blir så ensamt då!
 
Jag hade ju en vision att vi kanske kunde ha varit något fler tills dess att jag åker till Japan, för det är ju roligt att följa en resa från början i realtid liksom, men ändå, tänk att det är 273 stycken som kollar! Det är ju som att ha en sal med 273 personer som lyssnar på ens tal. Inte illa! ;)

Hämta visum!

Den 2 mars så ska jag iväg och hämta upp mitt visum! Så det blir mitt sista besök i Stockholm på säkert flera år. Borås ligger ju så himla långt i från huvudstaden, så om jag besöker Sverige under min tid på universitet, så kommer jag nog inte hinna åka dit då. Ska se till att köpa med mig så mycket souvenirer som möjligt att ta med mig till Japan, för jag vill gärna ge "svenska" presenter till mina vänner!
 
Det har väl hänt lite smågrejer sedan mitt senaste inlägg som har gjort att hela min boendesituation i Japan bara känns jobbig just nu. Det känns inte ens kul att åka hem till huset som det är just nu. Det är inte bara en grej, utan en kombination av lite olika grejer. Jag vill inte gå in på det, men jag ville ändå bara nämna det. Just nu så försöker jag att se fram emot allt det nya roliga som jag kommer att få uppleva. Men jag önskar bara att jag kunde slippa mycket av ångesten som allt som händer just nu framkallar. Jag vill bara kunna komma hem utan att känna ångest över nästa troll som kommer att hoppa fram bakom vilket hörn som helst. Just när man tror att det inte kan bli värre så blir det såklart det! Jag tror nog alla varit med om det någon gång. Haha.

Åh, negativiteten! Jag ska se fram emot saker nu! Stockholm, och om 15 dagar JAPAN!!

Börjar närma sig nu!

Jag har precis skickat iväg mitt pass och COE till den japanska ambassaden i Stockholm och väntar på att de skall kontakta mig så jag kan komma och hämta upp mitt visum. Alla stipendieansökningar, också ivägskickade och nu håller jag även på att boka rum i huset där jag ska bo. Samma ställe som innan för övrigt!
 
Det är nu... 21 dagar kvar tills jag åker! Det är så sjukt. Tiden jag spenderat i Sverige har verkligen sprungit förbi. Kanske inte just i stunden, men när jag ser tillbaka på allt så undrar jag vart tiden tog vägen. Våren övergick i sommar, som blev höst och vinter... och snart är det vår igen.
 
Kanske är det alla sjuka saker som har hänt som har fuckat upp mitt tidsperspektiv lite. Att det har liksom vart och är fortfarande ett evigt väntande, på något jag inte vet om det kommer att hända eller inte. Det var så underligt för mig att spendera 9 månader utan att egentligen göra någonting. Det flöt liksom bara ihop till ett enda dis. Lite tråkigt kanske, men fick se detta som den längsta semester jag haft i hela mitt liv, tills jag går i pension då! haha.
 
Jag vet inte alls vad som väntar mig i Japan den här gången. Det är otroligt läskigt, men jag vet att jag kommer att klara av det! Dessutom får jag ju alltid så fina och upplyftande kommentarer av er läsare, som liksom ger mig mod och lite extra självkänsla. Så svårt att förklara, men man blir så glad att någon läst ens inlägg och faktiskt tagit sig tiden att skicka iväg något uppmuntrande, att bli trodd på liksom.
 
Så tack till alla er som alltid läser och kommenterar.
Jag vet att hela andra halvan av 2015 och början av 2016 har vart en väldigt tråkig tid här på bloggen men jag hoppas kunna liva upp den då jag är tillbaka i Japan, i vilken situation jag än finner mig i!
 
Jag har liksom lärt mig nu, att vilken situation man än finner sig i så måste man fortsätta leva liksom.
Inte bara "hålla sig vid liv" om ni fattar jag vad jag menar! ;)

Varje dag är forfarande jobbig. Jag är inte ett dugg religös men ofta så ber jag liksom till universum att allt ska bli som det borde vara. Jao. Håller väl på att bli lite knäpp men det blir nog bra ska ni se!
 
Tack igen! Och snart så borde ni kunna se mer och mer uppdateringar här på bloggen!
Inte långt kvar nu! :D