veckouppdatering

 
Jag har inte uppdaterat på ett tag nu, fast jag har gjort så mycket grejer som jag egentligen hade viljat skriva enskilda inlägg om.
 
I fredags, förra veckan skulle jag egentligen ha jobbat, men på morgonen så kände jag mig sjuk och jättekonstig i magen och jag tror det var för att jag hade ätit en bento som hade gått över utgångsdatumet dagen innan (inte så smart), jag spydde aldrig, som den emetofob (spyfobiker) jag är men vågade inte chansa, speciellt inte att gå till jobbet när jag kanske kommer spy. Så jag var tvungen att meddela min chef att jag inte kunde komma, fast jag ville egentligen gå.. känner fortfarande mig lite illa till mods att jag inte gick till jobbet ändå :/ Så onödigt. Men aja, jag får släppa det nu! Ska till jobbet i dag efter skolan i alla fall!!:)
 
I lördags så kände jag mig bättre, så jag följde med för att heja på i ett basket-event med vårt share house och ett annat hus.. men sen slutade det med att jag var med och spelade, ändå. Det var kul men har verkligen ingen kondition alls! haha
 
I söndags så hade jag ett litet mini-nabe-party med några kompisar. Inte så märkvärt kanske men har haft så mycket stress och vart så trött det senaste att det var trevligt att sitta ned och äta lite med sina kompisar:)

Sen min sista del av uppdateringen av vad som hänt är att jag var på ett event som heter NSC, det är en tävling för de som vill bli komiker och alla deltagare, solo, duo eller grupp får framföra en sketch på jag tror det var en och en halv minut, sen väljer de ut de 20 som går vidare och får göra en sketch till och sen väljs ett nummer ut som vinner helt enkelt. Anledningen att jag och några andra kompisar gick på eventet var för att Kawashima-san var med! Även om han och hans partner hade ett ritkigt bra nummer så räckte det inte riktigt hela vägen och de gick inte vidare :( Hela eventet tog typ sju timmar och mot slutet så höll jag nästan på att somna haha..! Efteråt gick vi och åt på restaurang allihop, så det var ju trevligt i alla fall!
 
När vi var påväg till eventet så blev jag intervjuad om hur många bilder jag har i min mobil och vad jag brukar ta kort på och sånt... Haha, jag är alltid så awkward när det gäller intervjuer! Jag är fortfarande ovan med min samsung för jag brukade ha iPhone innan så när det ville veta vilka bilder jag tagit när så hade jag ju ingen aning om hur man kollade det, så vet inte riktigt hur det blev med den intervjun...
 
 
Den här veckan är jag extra upptagen med skoluppgifter och att sova hehe, men förhoppningsvis så blir det bättre nästa vecka!

Modell för OAKHOUSE!

 
 För ett tag sedan så skrev jag om den där gratisdejten jag och Kenta fick gå på, bara vi lät dem ta kort på oss när vi gick till olika ställen runt ett nytt hus de ska öppna, och bara vi tog kort på allt vi gjorde.
 
Nu har bilderna och artikeln äntligen kommit upp på hemsidan, fick reda på det av managern just precis nu!!:D
Sidan är på japanska men om ni vill se ändå, så klicka här!

Alla Hjärtans Dag バレンタインデー


Alla Hjärtans dag blev en intressant dag, helt klart. Det började redan förra veckan, då Kenta sa att han skulle på en skidresa med sina vänner den 14 februari. Vilket såklart gjorde mig allt annat än glad... men den 13e så kommer han och säger att han hade tagit fel på dagen, eller nej, månaden och det var den 14e mars(!) Hur sinnesförvirrad får man va liksom, och då hade jag redan sagt att jag kunde jobba på lördagen och fått ett pass då, så jobbade från 10 till 16.
 
Efter jobbet så visade det sig att Kenta och några andra kompisar får vårt share house hade åkt till Shibuya för att ha lite kul. Sarasa (pandan) delade ut gratis kramar Rindaman (vargen)... ja han tiggde choklad, precis som Kenta fast med en annan approach. Rindaman skrev på ett papper "Om ni ger mig choklad, så kan jag bli människa igen". Kenta virade in sig i bandage och smetade på en massa låtsasblod och skrev på en skylt att "Om jag får choklad, så kan min sjukdom bli botad!" Haha!
 
Och det gick oväntat bra! Vi trodde inte han skulle lyckas alls, men det gojrde han!! Han skrev ett skämtinlägg om det på sin blogg, om ni kan läsa japanska, så får ni gärna läsa det!!
 
 
När vi var klara med eventet så delade vi på oss, jag och Kenta gick på en alla hjärtans dag-dejt och Rindaman och Sarasa åkte hem. Vi åt middag och gick runt lite, och på stationen i Shibuya så sprang vi på en av Kentas gamla klasskompisar från universitetet, men jättesnäll tjej med väldigt gullig och unik stil!
 
 
Här kommer en av mina historier igen, där jag lyckas ställa till det totalt, men sen sker ett mirakel i slutändan, precis som när jag tappade bort min mobil på vår Hakone-utflykt..
 
Väl på hemmastationen så skulle vi gå till en 100-yensaffär för att köpa lite grejer till en kompis födelsedag vi skulle fira på kvällen sen och en bit bort från den affären så säljer de crêps, så jag tänkte att jag skulle bjuda Kenta på det på alla hjärtans dag för jag hade inte haft tid att fixa eller köpa någon choklad till honom. Så efter vi fått våra crêps, inpackade, för vi ville äta dem hemma, så ville Kenta ta taxi hem för det var kallt ute och han är himla lat, när vi väl kom hem och var inne på rummet så ville jag äta crêpsen med en gång men de var borta(?!) Så vi kom på att vi måste glömt dem i taxin eller nåt. Och jag blev värsta ledsen, jag började nästan gråta (för att jag var typ övertrött också!) haha, men Kenta försökte trösta att taxichaffören säkert blev jätteglad när han såg att han fått gratis crêps. Eftersom de höll ett litet Alla Hjärtans Dag party nere i loungen och för att vi skulle fira vår kompis födelsedag så gick vi ner dit för att vara med. Efter ungefär en timme så kommer en man som heter Ihou-san med en påse i handen och säger typ "Någon som också bor här lämnade tydligen två creps i taxin, så jag fick dem av taxichaffören"... WHAT?!?! Alltså mina crêps! Ihou-san har alltså lyckats åka med exakt samma taxi, utan att någon åkte med den emellan och det finns ju en massa taxibilar! Tänk att han åkte med ju den taxin?! Och att han fick md sig crêpsen hem!! Jag blev så glad att jag började gråta haha! Alla höll med om att ett mirakel just skett där och att det var ödet typ!
 
Sen efter det så höll vi en liten alla hjärtans dag-fest med en massa choklad och annat gott, och sen firade vi våran kompis Lee's födelsedag. :)
 
 
Det var verkligen en intressant och fullspäckad dag, minst sagt.
Gjorde du något speciellt på Alla Hjärtans Dag?