Liten bit på vägen!

Har nu betalat in terminsavgiften till våren och väntar nu på ett beslut från CSN! Jag håller på och skriver stipendiebrev och fixar med sånt nu, som måste göras! Det är ungefär tre månader kvar tills jag ger mig av till Japan nu, så jag ser verkligen fram emot det! Ska bli så kul att återvända "hem" och träffa alla igen och bara leva så som jag känner mig lyckligast!
 
Tiden har gått så himla snabbt när man tänker tillbaka eller hur man ska säga. Jag har gått igenom så mycket under den här tiden och känner att jag kanske blivit lite starkare som person, även om jag känner mig ynkligt svag ibland, eller hälften av tiden till och med. Det som jag "har gått igenom" är inget avslutat kapitel än skulle jag väl vilja säga. Det pågår fortfarande och jag har sett ljusglimtar. Både från personen själv och jag har även fått höra lite positiva saker från gemensamma snälla och skvallrande vänner ehehe. Men det är väl långt kvar, men det känns ändå ljust. Jag tror jag kan säga så utan att vara överoptimistisk. Ni som läst min blogg sedan en tid tillbaka vet något vad jag pratar om.

Ibland är jag rädd att jag skulle ångra i efterhand allt jag berättat, att det kanske var onödigt mycket information eller nåt jag vet inte men skämmas tänker jag i alla fall inte göra, detta kan hända vem som helst. Och hela berättelsen kanske inte alls får ett lyckligt slut som man vill kalla det, men det kan ju bara tiden avgöra.

Uppe för försäljning!! 承認されたーーー!!

 
Mina stickers blev accepterade och är nu uppe för försäljning! Vet inte om de kommer att sälja så bra, blir glad om bara en person köper dem, haha!
 
スタンプが承認されて、今販売中です!でも売れないと思うんですけど。一人ぐらい買ってくれたら嬉しいです。
いい名前も思いつけなくて凄く変ですけど...

Mitt senaste projekt ☆ LINEスタンプを作ってみました!

 
Jag vet inte riktigt vad mina läsare vet och inte vet om mig, hur konstigt det än låter. Men jag har alltid älskat att rita och har drömt om att få jobba med design eller illustration av någon form, men aldrig riktigt fått chansen. Men nu hittade jag en chans och gjorde ett försökt till att rita ett sticker-set till en meddelande-applikation som heter LINE. Det är väl ungefär som Facebooks messenger fast mycket mer omfattande än så och jag vet inte riktigt hur populärt LINE är i Sverige. Men i Japan så är det liksom "the way" att smsa, om man säger så. Precis som i Facebooks messenger så finns det stickers som man kan använda i sina konversationer och dessa används flitigt i Japan! Det finns både gratis-set, sådana som olika företag eller märken gett ut, och sådana som vem som helst kan skicka in och få sålda! Så det jag gjort helt enkelt är att rita 40 olika stickers som jag nu skickat in för granskning till LINE! Vet inte om det kommer att bli godkända än, och även om de blir det så är konkurrensen väldigt stor så vet inte hur bra de kommer att sälja. Men vi får väl se!
 
Jag fick idén från en share house kompis som är illustratör, hon har skickat in flera egna sticker-set och det går riktigt bra för henne! Men hon är ju proffs då! hehe.
 
Men vi får väl se hur det går för mig! :)
 
LINEスタンプを作ってみました!子供の頃から絵を描く事が好きで、ずっとデザインかイラストレーションかそう言うクリエイティブな仕事をしたかったです。今までは趣味としてしかやってないけど、LINEスタンプを作ってみようと思って、今日登録しました!リジェクトされなかったら、売れるか分からないけど、作るのは楽しかったです!結果を知ったら教えます!
 
同じシェアハウスに住んでいるイラストレータの友達スタンプを作っているので、そこからの生まれたアイデアです。彼女にはうまくいってるけど、私はまだ素人なので期待がないです!