23 år!

 
Jag fyllade 23 år den 31 mars. Tiden går så himla snabbt, det är så sjukt jag har redan vart i Japan över ett år nu, alltså från att jag kom tillbaka. Jag har också blivit andraårselev på Waseda-universitetet!
 
 
På kvällen till min födelsedag så fick jag ett överraskningsparty av mina share house-kompisar! Med tårta och presenter. Mitt 23:e år kunde inte börjat bättre! :D En man som bodde i huset skulle flytta ut nästa dag så de slog samman våra partyin haha!
 
 
Tårtan var det Basma som gjorde förresten så himla fin! Och god var den också, och vegansk!
 
På min födelsedag så åkte jag först till Shinjuku med Basma och åt vegansk hamburgare och tog purikura och sen efter Basma så träffade jag Amy i Shibuya och tog purikura igen haha.
 
 
Jag har inte så jättemycket att skriva (är ganska trött för det är sent och har jobbat så är helt tom i huvudet haha) men jag hoppas att detta kommer att bli ett bättre år på många sätt och tänker fortsätta göra mitt bästa med jobb och skola! Jag måste hitta tid eller kanske snarare motivation eller bättre planering för att skriva på min blogg och till att göra videor. För jag vill ju verkligen!
 
Tack för alla er som läser min blogg!
Save
Save