6 dagar kvar!

Nu är det bara sex dagar kvar till proven! Jag har ju blivit bättre på matten än vad jag var innan. Jag förstår ju lite mer nu, men jag har fortfarande svårt för att lösa frågorna helt utan hjälp, så känner mig inte så säker som jag skulle velat egentligen.
 
Jag har övat på prov från 2007, 2008, 2009 och 2010 (2009 & 2010 finns här). De är alla jag har lyckats få tag på. Och de är alla så olika! Det är ju inte precis så att de använder samma mall och bara byter ut siffrorna eller vad man ska säga, så är lite nervös inför vad som kommer komma på provet på måndag. Det är verkligen så att de testar allmän kunskap inom alla delar som de har med i sin läroplan, så man kan inte bara plugga inför vissa koncept utan man ska liksom kunna all den matten i allmänhet, vilket gör det svårt att "fejka" att man är bra på matte genom att lära sig hur man gör vissa uppgifter utantill.
 
Men jag har ett par dagar kvar att finslipa... eller snarare panikplugga. Så vi får väl se hur det går. Jag tror inte jag kommer att hinna höra av mig förrän provet är över, men jag kommer i alla fall berätta hur det kändes, eller hur det gick när jag får resultaten!
 
Vi ses snart igen! ☆


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar