Med på TV! ダウンタウン

 
Förra året så nämnde jag ju den där julfesten i ett annat share house, och att jag besökte TBS. På julfesten så kom TV-teamet och intervjuade mig och min kompis Zu, och sen så filmade de också när vi framförde sketchen. Innan de spelade in så hade vi ett möte med programmets regissör och gick igenom alla detaljer.
 
Programmet, som heter Suiyoubi no Downtown (水曜日のダウンタウン) hade en del där de visade hur flera bounenkai-fester, hade sketcher där folk härmade en känd sketch av ett kvinnligt komedi-par som heter nippon erekiteru rengou (日本エレキテル連合). Så vi framförde helt enkelt den sketchen.
 
Sketchen handlar om en gammal man som köpt en robot-flickvän, som han återigen funnit kärleken med. Varje gång han föreslår något, så svarar hon med "dame yo dame dame" (ダメよダメダメ) Dame, betyder typ "Nej" i det här kontextet, kan inte komma på någon bättre översättning just nu.
 
Här kommer en video av hela programmet som någon laddat upp på någon kinesisk sida Jag kan inte garantera att den alltid kommer finnas kvar, på grund av att den kanske tas ned av copyright-relaterade skäl. Men om videon fortfarande ligger kvar nu, så är jag med från ungefär från 08:20. Spelaren kan vara lite seg också. 
 

Jag ska vara ärlig, vid det tillfället där jag blir helt tyst så glömde jag typ bort vad jag skulle säga, så min kompis blev förvirrad också, och började prata på helt fel ställe... men det verkade som publiken inte märkte något och de skrattade ju i alla fall, så det var nog inga problem med det .... heehee:)

» Ebi

OMG!!!!Jag älskar downtown!!
Super cooooolt!!!

Svar: Haha, jag visste inte riktigt vad det var för program förrän jag såg det avsnitt jag var med i, men det var faktiskt riktigt intressant!:D Borde kolla på det oftare.
Josefin

2015-01-16 // 02:31:16

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar