Vart borta från bloggen...

... i snart 3 månader vilket är något som aldrig hänt förut.
Det har bara vart så mycket jobb och skola och jag har bara inte haft tid över. Den här terminen har jag verkligen haft det svårt med att få sånt jag tycker är roligt och det som måste göras att gå ihop. Det känns som att om jag väljer att jobba, gå i skola och vara med mina kompisar så hinner jag (orkar jag inte) hålla på med bloggen och YouTube. Vilket är något jag egentligen tycker om.
 
Under hela juni så jobbade jag varje helg och var i princip inte ledig en enda dag på hela den månaden. Jobbade minst en dag under veckan också och hade såklart skola och skolarbete. Till sist så blev det bara för mycket. Så efter det så har jag tagit det mer lugnt.
 
Nu är vår-terminen över och jag hoppas att jag på nåt sätt kan starta på nytt tills nästa termin och lyckas balansera saker bättre. Jag har en tendens att känna mig stressad hela tiden för ingenting eller för saker som jag vet måste göras så släpper dem inte i tillfällen då jag bara borde slappna av och tänka på annat. Jag är också en sån som stressar över att jag ska jobba om 3 dagar(?!) och även om det alltid blir bra när jag kommer dit så verkar min hjärna aldrig fatta det eller lära sig det. Jag vet inte om jag är den enda? Jag gillar mitt jobb och tycker det är till och med kul ibland men blir alltid stressad av att jag ska dit i förväg. Ibland kan jag inte ens sova ordentligt natten innan...
 
Det känns så himla jobbigt att jag inte bloggat heller. Är en sån där dum perfektionist som stör sig på att det nu fattas tre månader i arkivet i år haha!
 
Jag hade tänkt göra en update om allt som hänt under tiden jag inte bloggat men har backat upp alla bilder på min externa hårddisk och tagit bort dem från min iphone/datorn så orkar inte gräva upp dem. Det var ju en hel del kul som hände under den tiden och kanske lite "viktiga" saker med men det får va. Känner att jag måste leva i nuet och se framåt.
 
Jag har också lovat ett otal gånger att jag "ska blogga mer" men jag gör ju aldrig det och är så trött på mig själv att jag aldrig kan hålla det jag lovar när det gäller blogg och YouTube. Men vi får se hur det blir. Jag tänker så klart inte sluta blogga och så som ett medvetet val, ska göra mitt bästa för att lägga upp mer, men kan inte lova när det blir nästa gång. Men snart hoppas jag! :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar