Mumin-kafé & besök hos kompis familj!

 
Det här var ungefär 10 dagar sedan nu, för jag är så dålig på att blogga haha. Men jag mötte upp två kompisar från skolan. Tjejen till höger gick i samma kurs i kommunikation förra terminen och vi går till skolgymmet tillsammans varje vecka :)
 
I alla fall, hon bjöd in mig till hennes familj hem för att äta middag, vilket är första gången för mig! Har aldrig vart hemma hos en kompis familj (i Japan) förut!
 
Hon hade även en kompis som, som också går i Waseda, som också ville ha fler kompisar i skolan... jag har kompisar i skolan men, inte så många, så det var ett bra tillfälle för oss båda!
 
Hemma så pratar jag ofta på japanska, men inte så mycket i skolan, men den dagen pratade vi alla tre på bara japanska och det kändes så bra :) Det är svårt att förklara, men i skolan så upplever jag ibland att folk inte, antingen vill prata med mig på japanska, eller bara tror att jag inte kan utan att prova eller fråga, så känner mig utanför på det viset ibland men hade jättekul med dem för att de bara tog mig som mig och körde på utan att oroa sig om jag skulle fatta eller inte :D
 
Innan vi gick hem till kompisens familj så gick vi och åt nudlar, minns inte vad det var för några, men de var itne japanska i alla fall. Man fick en skål med nudlar som man fick fylla med grönsaker från en buffé själv. Jättegott!
Efter det gick vi även till ett litet mumin-kafé! De hade bubble-tea och bubble-soda. Själv tog jag en bubble-soda med kiwi-smak!
 
Väl hemma hos min kompis, som jag inte har några bilder av för det kändes fel att fota haha, så kollade vi på film. Det regnade hemskt ute den dagen så vi åkte hem till hennes familj lite tidigare än planerat. Hennes föräldrar var jättetrevliga :) Och hennes mamma gödde oss så jag trodde jag skulle explodera. Snacks innan maten, sen stek, pumpa-soppa, sallad ris ... Gott var det men jag trodde jag skulle explodera!
 
Jättebra dag :)

Hej !!!

Josefin jag älskar din blogg och youtobe-kanal .
Du är min favorit bloggare och youtober fortset med de du gör det är
väldigt intressant och lärorikt .

Svar: Hej! Tack för dina kommentarer, de gjorde verkligen min dag! :D <3Det ska jag göra, tack för uppmuntran!! :D
Josefin

2016-10-25 // 19:48:42

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar