Hitachi Seaside Park i Ibaraki

 
Förra veckan hyrde vi två bilar och åkte iväg till en jättestor park som ligger i Ibaraki. Hitachi Seaside Park heter den. Om jag minns rätt så åkte vi i ungefär två timmar, från Shin-Yurigaoka till parken, så den ligger en bit från Tokyo men det var lätt värt bilfärden! Speciellt när Japan har så fina rastplatser, just saying!

Om ni skulle vara intresserade av parken så kan ni alltid kolla in deras hemsida!
 
 
Parken är stor och beronde på säsongen så finns det olika saker och växter att se! När vi var där så växte det ett stort fält med rapsblommor!
 
 
Det var oväntat roligt att ha en photoshoot med det som bakgrund men jag tycker att bilderna blev riktigt fina alltså! Jag vet att det är något med min blogg som klipper av bilderna i vänstra ytterkanten! Är medveten om detta men inte lyckats fixa det än :(
 
 
I alla fall, det som är huvudattraktionen vid just denna tiden på året är detta fält med Prins Gustavs Öga. Små små blå blommor i mängder! På en klar dag som den vi besökte parken på så smälter de blå kullarna in i horisonten vilket jag tycker är väldigt vackert men också lite förvirrande när man kollar på håll! hehe.
 
 
Den sista blomman som vi såg i mängder var tulpaner! Jag har aldrig sett så många olika sorters tulpaner på samma plats i hela mitt liv!!
 

Eftersom parken stänger redan vid fem så hann vi inte äta middag i parken utan fick åka en bit till en restaurang.
Det blev tyvärr inga kort på maten, utan bara en massa på oss själva .... (?) haha.
 
 
Det blev även en vlogg från dagen så den får ni gärna kolla om ni har lust! Jag kände att jag borde ha filmat lite mer mot slutet men har ändå blivit lite bättre på det där med att vlogga än vad jag var när jag började ... kanske ...
 
Vi ses!!


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar