veckouppdatering

 
Jag har inte uppdaterat på ett tag nu, fast jag har gjort så mycket grejer som jag egentligen hade viljat skriva enskilda inlägg om.
 
I fredags, förra veckan skulle jag egentligen ha jobbat, men på morgonen så kände jag mig sjuk och jättekonstig i magen och jag tror det var för att jag hade ätit en bento som hade gått över utgångsdatumet dagen innan (inte så smart), jag spydde aldrig, som den emetofob (spyfobiker) jag är men vågade inte chansa, speciellt inte att gå till jobbet när jag kanske kommer spy. Så jag var tvungen att meddela min chef att jag inte kunde komma, fast jag ville egentligen gå.. känner fortfarande mig lite illa till mods att jag inte gick till jobbet ändå :/ Så onödigt. Men aja, jag får släppa det nu! Ska till jobbet i dag efter skolan i alla fall!!:)
 
I lördags så kände jag mig bättre, så jag följde med för att heja på i ett basket-event med vårt share house och ett annat hus.. men sen slutade det med att jag var med och spelade, ändå. Det var kul men har verkligen ingen kondition alls! haha
 
I söndags så hade jag ett litet mini-nabe-party med några kompisar. Inte så märkvärt kanske men har haft så mycket stress och vart så trött det senaste att det var trevligt att sitta ned och äta lite med sina kompisar:)

Sen min sista del av uppdateringen av vad som hänt är att jag var på ett event som heter NSC, det är en tävling för de som vill bli komiker och alla deltagare, solo, duo eller grupp får framföra en sketch på jag tror det var en och en halv minut, sen väljer de ut de 20 som går vidare och får göra en sketch till och sen väljs ett nummer ut som vinner helt enkelt. Anledningen att jag och några andra kompisar gick på eventet var för att Kawashima-san var med! Även om han och hans partner hade ett ritkigt bra nummer så räckte det inte riktigt hela vägen och de gick inte vidare :( Hela eventet tog typ sju timmar och mot slutet så höll jag nästan på att somna haha..! Efteråt gick vi och åt på restaurang allihop, så det var ju trevligt i alla fall!
 
När vi var påväg till eventet så blev jag intervjuad om hur många bilder jag har i min mobil och vad jag brukar ta kort på och sånt... Haha, jag är alltid så awkward när det gäller intervjuer! Jag är fortfarande ovan med min samsung för jag brukade ha iPhone innan så när det ville veta vilka bilder jag tagit när så hade jag ju ingen aning om hur man kollade det, så vet inte riktigt hur det blev med den intervjun...
 
 
Den här veckan är jag extra upptagen med skoluppgifter och att sova hehe, men förhoppningsvis så blir det bättre nästa vecka!


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar