Mitt senaste projekt ☆ LINEスタンプを作ってみました!

 
Jag vet inte riktigt vad mina läsare vet och inte vet om mig, hur konstigt det än låter. Men jag har alltid älskat att rita och har drömt om att få jobba med design eller illustration av någon form, men aldrig riktigt fått chansen. Men nu hittade jag en chans och gjorde ett försökt till att rita ett sticker-set till en meddelande-applikation som heter LINE. Det är väl ungefär som Facebooks messenger fast mycket mer omfattande än så och jag vet inte riktigt hur populärt LINE är i Sverige. Men i Japan så är det liksom "the way" att smsa, om man säger så. Precis som i Facebooks messenger så finns det stickers som man kan använda i sina konversationer och dessa används flitigt i Japan! Det finns både gratis-set, sådana som olika företag eller märken gett ut, och sådana som vem som helst kan skicka in och få sålda! Så det jag gjort helt enkelt är att rita 40 olika stickers som jag nu skickat in för granskning till LINE! Vet inte om det kommer att bli godkända än, och även om de blir det så är konkurrensen väldigt stor så vet inte hur bra de kommer att sälja. Men vi får väl se!
 
Jag fick idén från en share house kompis som är illustratör, hon har skickat in flera egna sticker-set och det går riktigt bra för henne! Men hon är ju proffs då! hehe.
 
Men vi får väl se hur det går för mig! :)
 
LINEスタンプを作ってみました!子供の頃から絵を描く事が好きで、ずっとデザインかイラストレーションかそう言うクリエイティブな仕事をしたかったです。今までは趣味としてしかやってないけど、LINEスタンプを作ってみようと思って、今日登録しました!リジェクトされなかったら、売れるか分からないけど、作るのは楽しかったです!結果を知ったら教えます!
 
同じシェアハウスに住んでいるイラストレータの友達スタンプを作っているので、そこからの生まれたアイデアです。彼女にはうまくいってるけど、私はまだ素人なので期待がないです!


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar