Josefin Erlandsson ☆ Joseko

Mitt namn är Josefin Erlandsson, men kallas även för Joseko! Jag är född den 31 mars 1994 i Borås och bodde i Borås tills jag gått ur gymnasiet.

Efter gymnasiet så åkte jag på en en-månadsresa tillsammans med en vän till Japan, denna resa utvecklade sig sedan till något större och resulterade i att jag började studera på Temple University Japan Campus. Jag spenderade ett år på skolan men jag bestämde mig för att anta utmaningen att komma in på ett japanskt universitet istället så nu under våren 2016 så börjar jag på SILS på Waseda Universitetet i Tokyo!
 
Jag har varit intresserad av Japan och japanska sedan mitten av gymnasiet då jag blev besatt av japanska draman och har sedan jag var 17 pluggat japanska på egen hand. Min blogg började jag skriva under 2014, då jag började på Temple, så har tyvärr inte dokumenterat resan då den verkligen började under hösten 2013, vilket är lite synd!
 
Förutom min blogg så har jag även en Youtube-kanal och ett Instagram-konto som jag aktivt uppdaterar under min tid i Japan, så om du är intresserad av att se en massa Japan och lite av min liv här så se till att checka in på bloggen och mina andra sociala medier lite då och då!
 
 
 
Denna sida kommer att uppdateras mer i framtiden.


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar