Golden week dag 2, 2015

 
Dag två så vaknade vi klockan nio och satt i bilen igen klockan 10. Vi åkte mot Haneda och var vid havet en stund där en massa söta hundar var ute på promenad med sina ägare.
 
 
Efter det så bestämde vi oss för att åka till Yokohama, där vi först besökte en park där de höll något slags event med idoler som uppträdde på scen och det fanns även en massa stånd där de sålde olika små maträtter och snacks.
 
 
Efter parken gick vi vidare till China Town i Yokohama, där vi åt på en china restaurang och fick våran händer spådda i en liten affär, innan vi begav oss hemåt igen :)
 

Golden week dag 1, 2015

 
Jag vet att jag är väldigt sent ute med att blogga om min Golden week, men jag tänkte, bättre sent än aldrig liksom! Så här kommer golden week dag 1, 2015.
 
Vi hyrde en minibuss typ med vårt share house och åkte ut på en liten utflykt, som blev lite längre än vi tänkt oss från början!
 
 
 Först åkte vi mot Aokigahara och strosade runt lite i skogen och tog en massa kul bilder. Det fanns värsta kratern, med en grotta som vi klättrade ner i, så fort man kom ner i kratern blev det värsta kallt!

 
Efter vår skogspromenad så åkte vi och åt, på en liten restaurang mitt i ingenstans, det visade sig att några från ett ett annat Oakhouse gästhus också var där samtidigt som oss!? Vad är oddsen liksom! Sen bar det mot Don Quijote, en billig affär i Japan som säljer typ allt, och har öppet hela natten. Vi shoppade alldeles för mycket, och när klockan var runt 2 på natten så tänkte vi först att det fick vara nog för dagen men sen började några prata om att vi skulle stanna på en Onsen över natten... Så vi gjorde det helt enkelt! Vi badade tills fyra och sov på golvet till klockan 6 på morgonen, då det faktiskt bar hemåt på riktigt!

Lång men kul dag!