TAEEEEーー!!

 
Från vänster: Tae, Reo-san, Kawashima-san, Akki, Jag, Kenta.
 
Vi har bott tillsammans sen i oktober 2013, vi har gjort så himla mycket kul tillsammans, men också stöttat varandra när det har varit jobbigt för den andre. Tae har alltid vart där för mig. Känns så himla tråkigt att vi inte kan bo tillsammans som en familj längre och att vi inte bara kan mötas nere i loungen när vi än behagar och känner för det. Tae flyttade ut tillsammans med sin pojkvän, Reo-san, tidigare i veckan.
 
Vår lilla grupp började med alltså som sagt i oktober 2013, med mig, Kenta, Kawashima-san och Tae. Det började med att jag träffade Kenta nere i loungen som, efter att han äntligen fått upp modet att häla och introducera sig, så frågade han en kväll om jag ville vara med honom och Kawashima-san och några andra i huset på en fotografering i studion i vårt hus. Den kvällen så kom Tae också dit och så vi började prata och vi blev väldigt snabbt väldigt nära vänner som kunde prata om allt och ingenting.
 
Vår lilla grupp började hänga tillsammans och vi åkte på en massa utflykter och så. Sen en kväll på en fest i huset så kom Kawashima-sans och Kentas gamla universitetskompis Reo-san på besök och efter att Tae och Reo-san hade blivit introducerade för varandra satt de hela natten och bara pratade i loungen hihi:)
 
Efter nyår så flyttade Akki in, en illustratör, som är lite tystlåten, men en väldigt snäll tjej. I februari åkte jag hem till Sverige och när jag kom tillbaka i april så hade Akki och Kawashima-san blivit ihop! Chocken! Haha
 
Så våran lilla "familj" bor inte allihop tillsammans längre, men banden kommer nog finnas kvar litet ut (hopppas jag!!) :D

Vad härligt! :)

2015-03-08 // 14:07:31

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar