Disney Land och en död hund...

 
Tisdag förra veckan jobbade jag, i lördags och söndags med, och idag och imorgon.. haha
 
I alla fall i torsdags förra veckan så hade både jag och Kenta ledigt från våra jobb och jag skolkade min enda lektion den dagen (jag vet jag vet .. men jag var tvungen!), och då så hade vi planerat ett besök till Disney Land i Tokyo. Jag tog inte så jättemånga bilder, men filmade rätt mycket, så kommer lägga upp en vlogg sen med!
 
Eftersom Kenta var tvungen att jobba ända tills klockan två på natten dagen innan för att hinna bli färdig så han kunde ta ledigt, så kunde han givetvis inte åka hem emellan, så vi fick träffas direkt vid Disney Land stationen, Maihama. Och såklart så blev han ju sen också så jag fick underhålla mig själv lite i si sådär en timme.
 
 
Utanför parken var det nästan inga köer, eller inga alls, man kunde bara köpa sin biljett och gå rätt in. Kanske för att klockan var runt halv ett när vi väl gick in.
Väl inne i parken så var köerna extremt långa. Så vi hann bara åka tre åkturer fast vi var där i över 7 timmar.
 
 
När vi står i en kö till en åktur, mot slutet så kollade Kenta facebook under tiden och ser att den hund som ägs av ägaren till den baren han brukade gå till under sin universitetstid har dött precis den morgonen. Hunden var en mops och han älskar mops, så han brukade gå dit nästan varje dag under en tvåårstid tid för att träffa den hunden. Så såklart blev han väldigt ledsen och vi bestämde oss för att åka hem kort därefter, också för att det var så himla kallt att vi inte orkade stå och köa i kylan.
 
De höll en lite "avskedsfest" på baren den kvällen so vi svägde förbi innan vi åkte hem. Det var första gången jag såg hunden men blev ändå lite tårögd för alla andra var så himla ledsna. Har aldrig sett en hund med så många vänner förrut.
 
Dagen slutade lite oturligt men vi hade kul i början i alla fall. Det kändes bara som lite fel dag att åka till Disney Land...


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar