Modell för OAKHOUSE!

 
 För ett tag sedan så skrev jag om den där gratisdejten jag och Kenta fick gå på, bara vi lät dem ta kort på oss när vi gick till olika ställen runt ett nytt hus de ska öppna, och bara vi tog kort på allt vi gjorde.
 
Nu har bilderna och artikeln äntligen kommit upp på hemsidan, fick reda på det av managern just precis nu!!:D
Sidan är på japanska men om ni vill se ändå, så klicka här!

» Ninni

Ursäkta för mina frågor, haha. men jag undrar en sak till över gästhuset i Shin Yurigaoka :) är det lätt att hitta dit? Kan man ta sig till stationen med en buss från narita airport? har kollat lite på nätet men vill vara säker. :) tänkte ifall du vet ^^

Svar: Inga problem!!:) Bara glad att någon vill flytta hit! Man kan ta en buss direkt från Narita till Shin-Yurigaoka stationen. Keisei bus, säger man bara Shin-Yurigaoka och vilken tid man vill åka vid Keisei-disken så får får man en biljett till rätt stället hehe:) Sen, eftersom man har beställt ett rum så kommer en manager och hämtar upp en i en OakHouse-bil vid bestämd tid och kör en till huset där man får se rummet och skriva på kontraktet och så. Så man behöver inte hitta själv till huset första gången. Det tar mig alltid ca 10-15 min att går från huset till stationen. Jag och min kompis experimenterade oss fram tills vi hittade snabbaste och den rätta vägen till stationen, men nu bor det så många här så det finns säkert nån som kan visa dig vägen:)
Josefin

2015-02-22 // 10:34:23
» Ninni

Tack så jättemycket för ditt svar!! ^o^

2015-02-22 // 18:45:28

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar