Alla Hjärtans Dag バレンタインデー


Alla Hjärtans dag blev en intressant dag, helt klart. Det började redan förra veckan, då Kenta sa att han skulle på en skidresa med sina vänner den 14 februari. Vilket såklart gjorde mig allt annat än glad... men den 13e så kommer han och säger att han hade tagit fel på dagen, eller nej, månaden och det var den 14e mars(!) Hur sinnesförvirrad får man va liksom, och då hade jag redan sagt att jag kunde jobba på lördagen och fått ett pass då, så jobbade från 10 till 16.
 
Efter jobbet så visade det sig att Kenta och några andra kompisar får vårt share house hade åkt till Shibuya för att ha lite kul. Sarasa (pandan) delade ut gratis kramar Rindaman (vargen)... ja han tiggde choklad, precis som Kenta fast med en annan approach. Rindaman skrev på ett papper "Om ni ger mig choklad, så kan jag bli människa igen". Kenta virade in sig i bandage och smetade på en massa låtsasblod och skrev på en skylt att "Om jag får choklad, så kan min sjukdom bli botad!" Haha!
 
Och det gick oväntat bra! Vi trodde inte han skulle lyckas alls, men det gojrde han!! Han skrev ett skämtinlägg om det på sin blogg, om ni kan läsa japanska, så får ni gärna läsa det!!
 
 
När vi var klara med eventet så delade vi på oss, jag och Kenta gick på en alla hjärtans dag-dejt och Rindaman och Sarasa åkte hem. Vi åt middag och gick runt lite, och på stationen i Shibuya så sprang vi på en av Kentas gamla klasskompisar från universitetet, men jättesnäll tjej med väldigt gullig och unik stil!
 
 
Här kommer en av mina historier igen, där jag lyckas ställa till det totalt, men sen sker ett mirakel i slutändan, precis som när jag tappade bort min mobil på vår Hakone-utflykt..
 
Väl på hemmastationen så skulle vi gå till en 100-yensaffär för att köpa lite grejer till en kompis födelsedag vi skulle fira på kvällen sen och en bit bort från den affären så säljer de crêps, så jag tänkte att jag skulle bjuda Kenta på det på alla hjärtans dag för jag hade inte haft tid att fixa eller köpa någon choklad till honom. Så efter vi fått våra crêps, inpackade, för vi ville äta dem hemma, så ville Kenta ta taxi hem för det var kallt ute och han är himla lat, när vi väl kom hem och var inne på rummet så ville jag äta crêpsen med en gång men de var borta(?!) Så vi kom på att vi måste glömt dem i taxin eller nåt. Och jag blev värsta ledsen, jag började nästan gråta (för att jag var typ övertrött också!) haha, men Kenta försökte trösta att taxichaffören säkert blev jätteglad när han såg att han fått gratis crêps. Eftersom de höll ett litet Alla Hjärtans Dag party nere i loungen och för att vi skulle fira vår kompis födelsedag så gick vi ner dit för att vara med. Efter ungefär en timme så kommer en man som heter Ihou-san med en påse i handen och säger typ "Någon som också bor här lämnade tydligen två creps i taxin, så jag fick dem av taxichaffören"... WHAT?!?! Alltså mina crêps! Ihou-san har alltså lyckats åka med exakt samma taxi, utan att någon åkte med den emellan och det finns ju en massa taxibilar! Tänk att han åkte med ju den taxin?! Och att han fick md sig crêpsen hem!! Jag blev så glad att jag började gråta haha! Alla höll med om att ett mirakel just skett där och att det var ödet typ!
 
Sen efter det så höll vi en liten alla hjärtans dag-fest med en massa choklad och annat gott, och sen firade vi våran kompis Lee's födelsedag. :)
 
 
Det var verkligen en intressant och fullspäckad dag, minst sagt.
Gjorde du något speciellt på Alla Hjärtans Dag?


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar