Vilsen hanami ❀ 花見

 
I helgen så åkte jag och Kenta till Naruse, som ligger en bit från Machida, för att kolla på körbärsblommen, som jag i princip missade helt förra året. Vi åkte alltså på hanami.
 
 
Vi hittade i alla fall lätt till platsen vi hade bestämt oss för att gå till, vi kollade på de fina blommorna, åt en massa onödigt från de stånd som stod i närheten och spelade in en video, allt bra så långt. Sen så bestämde vi oss för att följa ån nedåt, och bytte sedan gata, för vi tyckte att vi kanske skulle börja ta oss tillbaka till stationen.
 
 
Men såklart blir vi distraherade på vägen då vi ser en "tågparkering" som vi börjar ta kort på och sedan ligger det en liten park där bakom som hade ett träd med jättefina blommor som vi tog kort på och sen så började Kenta posa och sen var vi vilse ... hah!
 
 
Efter att ha gått i cirka en halvtimme så kom vi tillsist tillbaka till Naruse station och åkte tillbaka till Machida, där vi fortsatta kolla lite i affärer och så:)
 
Till sist, här är hanami-videon vi spelade in! Vill du inte missa några av mina videos? Prenumerera gärna på min Youtube-kanal!
 

» Ebi

Va mysigt ni verkar ha haft det! ^^
Hoppas att det finns några träd kvar någonstans för jag skulle gärna ha hanami nu i helgen :)

2015-04-11 // 05:22:40

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar