Första födelsedagen i Japan

 
Jag kom till Japan när jag fortfarande var 19 år, men nu fyller jag 21 och det är min första födelsedag jag faktiskt firar i Japan. Eftersom min födelsedag var på en vardag, i tisdags, så fick jag och Kenta fira i förväg,  i lördags istället. Eftersom jag älskar Odaiba, så åkte vi dit och firade. Vi gick lite på stranden, hittade ett jättefint parkområde vid vattnet, där de haft kanoner för jättelänge sedan och gick runt i galleriorna och kollade.
 
 
Mitt i vårt fönster shoppande, vid 20.25 sådär så fick Kenta helt plötsligt typ panik och sa att vi borde gå och äta nu och att han hade en restaurang han ville gå till, eftersom den var långt bort så skulle vi skynda oss sa han, han betedde sig värsta skumt haha, men sen när vi väl ätit oss igenom alla rätter ända tills desserten så visade det sig att han faktiskt hade bokat och fixat en födelsedagsöverraskning och allt :) Han hade bokat till kl. 20.30 men hade helt glömt bort tiden när vi kollade runt.
 
 
I förrigår kväll, när klockan blivit tolv, så fick jag en överraskning till. De hade dukat upp jättefint med dalahäst dekorationer och svenska flaggans färger och Sarasa-san hade gjort en jättefin "tårta"!! Det enda som var lite synd var att Keiko-san hade blivit sjuk och kunde inte vara med, och en del av mina andra kompisar var upptagna den kvällen så de kunde inte vara med och äta av godsakerna. Men det var verkligen ett fint födelsedagsfirande. Så himla tacksam:)<3
 
 
Så jag är alltså 21 nu. Känner mig inte så mycket vuxnare för det. Även om det kanske borde kännas så.
Jag hoppas att jag kan komma in på ett japanskt universitet i år och jag tänker inte bara drömma om det heller, jag får jobba på helt enkelt! Jag tänker skriva lite mer om just detta i ett senare inlägg ;)
 

Låter som ett mysigt firande. Grattis i efterskott!

Svar: Tack så jättemycket :)
Josefin

2015-04-01 // 13:08:04

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar