Yamato Nadeshiko Shichi Henge

 
Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Kyohei är en kille som har fått lida hela sitt liv för sitt alldeles för vackra utseende, Sunako har också fått lida av sitt utseende, men av den helt motsatta anledingen. Kyohei bor tillsammans med tre andra killar i ett hus som de hyr av en rik golddigger och hennes lilla son. En dag ger hon dem ett ultimatum; om de lyckas förvandla hennes brorsdotter till en riktig dam, så får de bo gratis i huset. Motivationen är hög tills de ser vad de har att arbeta med.
 
Om du gillar skräckfilm och äventyr och komedi och sånt som är lite random så är det här en serie dig! Alla karaktärer får verkligen plats och man lär känna dem utan att det känns häktat. Jag upplevde att det var lite förvirrande då och då men det förstörde inte hela upplevelsen av serien i sig. Romansen är inte alltför sparsam för att vara ett japanskt drama.
 
 
Det här är verkligen en av de konstigare serierna jag sett! Men det är då inte på ett dåligt sätt. Bakom vad man först ser som en romantisk, galen skräckkomedi (?) så ligger det så mycket mer. Vi har alla något vi inte gillar hos oss själva, eller kanske till och med något vi hatar, om det nu är något fyskiskt eller psykiskt. Men det du hatar hos dig själv, älskar någon annan. Vi kan verkligen vara för hårda mot oss själva ibland, detta budskap tycker jag verkligen serien förmedlar på ett väldigt fint sätt.
 
Och ibland när jag tycker att något är fult hos mig själv, som min näsa till exempel, så blir jag påmind om att min pojkvän faktiskt tycker om den, och sen så blit jag påminnd av texten till intro-låten;
 
 
「君が嫌いな君が好き」
Det som du hatar med dig själv, är det som jag gillar med dig.


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig

E-post (publiceras ej)

Blogg

Kommentar